Tillbaka till Rallyfoto>>


Silverratten 2005:

Nu ska jag försöka få bilderna i ordning,  är det fel så får ni rätta mig.. 

Siffernoter, smaka på det, för lyssna på dom, det är som att få en bisvärm instucken i hjälmen, ja götapetter som hon sa, teskedsgumman, vilken soppa, jag lyssnade mer på Kjell än jag tittade på vägen, försökte bara urskilja det som lät krokigt, så det tog några SS innan jag blev lite sams med det. Men nu åker vi, häng på vetja... 

Runt 1 km in på SS 1 så var det något i stil med  "Vänster 4 över krön till Vänster 2" Så på krönet klippte jag i 2:an och vred in i svängen samt klämtade in filttofflan i pannrummet, och sedärja, det var där publiken var, jag började rätt undra, men det brukar dyka upp folk efter någon liten knäppa rätt som det är, så ungefär där fotot är taget så bestämde jag mig för 3 saker på en millisekund.
1: Här är folk, då är här fotografer lika säkert som amen i kyrkan, bäst att rätta till vattenkamningen och le vackert.
2: Här släpps inte en millimeter, står det en jäkla videofilmare här så ska han då inte få med nått pedalfladder på filmen från mig.

3: Kommer jag hit en gång till ska jag ha mer sladd.

Det blev lite yvigt i svängen efter, men bara det ser fränt ut så..


Bilden har jag snott från Malexander Rallyvideo>>
Tre svängar efter fotot överst är vi här, nog skvätter det allt lite grus runt bakhjulen? Ser han inte lite säckig ut i fjädringen, för det var väl inte spårigt redan nu? Fotot överst från Malexander Rallyvideo>> är taget bakom dom tre björkarna som syns ovanför motorhuven, det här fotot är taget av min klubbkamrat och tillika servicegubbe på Silverratten, Ingvar "Flatout" Håkansson>>...


Här är en bildserie från Ericsson Motorsport>>Markfrigång som en Formel 1 kärra, tyvärr är inte väghållning som en sådan bara, väghållningen påminner väl snarare om en flatbottnad eka..En liten sladd för publiken måste man ju bara få till, så man slipper skämmas. å så klämtar vi på till nästa sväng...
Här syns det att det börjar bli lite spårigt, lite spårigt var det inte överallt, på en del ställen var det inga spår alls, medan på andra ställe så var det inte så lite spårigt... Men 300 bilar med Dunlop Grepplösa så blir det ju lite justeringar av vägarna, hoppas bara Älmhults MK får till vägarna så dom boende inte jagar dom med 5,5 kilograms klyvyxan Berit nästa gång det är dax för Silverratten.. 

Man får sladda lite försiktigt när det börjar bli spårigt, så inte utedasset välter!
Han har rätt fått till lite dåligt focus här den gode flatout-Håkansson, ja på bakhuvudet på kepsjohan alltså, inte på bilen.. Han tar jäkligt fina bilder, men inte på kepsar.. Bilden tror vi är från SS 8 och lite sladd har vi allt, men det är ju så bövlens kul och sladda så..


Stort TACK till min för dagen helt nya servicepersonal, Ingvar & Ingemar från Team Flatout>> Även här blev det en 3:e plats i klassen, så Kjell & jag fick oss en pokal att placera på valfritt ställe. 


Stort TACK till er alla som tar bilder på min trötta gamla Saab.