Tillbaka till Rallyfoto>>


Kong Christian Race 2005:

Knyckt hos Bosse "Sladd utan Ladd" Axelsson men var bilden kommer ifrån är väl tydligt? Den här bilden har jag beställt från Ericsson Motorsport för att hänga på garageväggen, fränt när gruset sprutar... 

Ny co-driver var Kjell "KK-Bygg" Karlsson och servicen skötte Rickard Unosson om, 3:a blev vi i tävlingen efter att ha tappat 15 sekunder på tvåan i klassen P-O Forsman på SS3, missade en nerväxling och fick panik, tvärbromsade mig rakt fram och när jag fått ordning på pedalerna så var allt tempo och rytm bort, så hela SS 3 blev rena parodin, synd, för vi är bara runt 5 sekunder efter 2:an totalt i mål.Som vanligt, mitt på väggen, lugnt å fint, eller hur var det nu?  

Kongen som ingick i HRC, Historiska Rally Cupen och var följdaktligen notlös så den här svängen på SS 2 dök upp efter ett krön, vi hade 3:an i mot krönet, broms innan krönet och uppe på krönet förstod vi var publiken var på den här sträckan, då uppenbarade sig massor av människor, nåväl, vi vred in och smekte i 2:an med en förförisk handledsrörelse och pjäxan i pannrummet samtidigt som jag såg 2 fotografer framför bilen, på vänster sidan innan nästa sväng, den ena borde vara fotografen till bilen ovan, så då blev det som vanligt, inga gassläpp i onödan, ser så tattigt ut på film. Märkligt att man kan bli så taggad av en kameragubbe? Svängen efter kameragubbarna blev "något" yvig..
Efter att ha sett videofilm från det här stället så konstaterade jag att det var rätt nära stenmuren i yttern, det kändes inte så farligt inne i bilen som det såg ut på film.Samma sväng, men nu har jag fått retursladd på framvagnen...

Backmansfoto.se>> så hittade jag den här bilden, och jag ska vara ärlig, jag har inte den blekaste aning var bilden är tagen, men den är ju snygg!!! 


Nästa bild har Thorleif Olsson tagit, jag knyckte den från Motorsport4sales förträffliga reportage..Fortfarande SS2, Här sprutar det lite grus oxo, men det ser ju ut att understyra, oerhört omanligt!!


Bildserien nedan från SS2 är tagen av Mats Tapper på www.rallyfoto.se Snygg bild med grussprut i INNERN?? Hur f*n kör man bil egentligen, grussprut ska väl vara på yttern??Understyrnings-has? Götapetter vad det gungar.. Stort TACK till er alla som tar bilder på min trötta gamla Saab.